fredag 9 september 2011

Suck!!

Ååå vad jag vill göra om här hemma, är enormt less på allt i huset. Sovrummet behöver fixas om nu när vi har en bebissäng där... Vardagsrummet skulle jag vilja möblera om men de går inte för vår mega soffa och alla fönster... Badrummet vill jag ha en ny tvättställslösning med lådor istället för skåp och så vidare är enormt less på hur vi har de nu. Men hur ska man göra???!!!

5 kommentarer:

Jonna sa...

Ja ibland blir man sådär superless på "allt" hemma! Men jag tycker ni har jättefint :) Och var glad åt alla fönster i vardagsrummet även om det gör det svårmöblerat, det är härligt med allt dagsljus som flödar in från alla håll! :) Kanske skulle ni kunna ha soffan mer nere i hörnan vid öppna spisen?

JOhanna sa...

Ni har det ju jättefint! Säger som Jonna, LJUSET är ju magiskt hemma hos er! Men visst vill man alltid göra om. Kanske ni kan byta plats på tv och soffa? Och kanske måste ni byta till en mindre spjälsäng om det är trångt? Eller hur hade du tänkt i sovrummet?

mbh sa...

känner verkligen igen känslan! Men då ska du tänka på hur mycket ni ändå gjort om, badrum, kök, sovrum, vardagsrum, källaren. Här har det inte hänt NÅGONTING på över 3 år! Man får försöka ändra med det man har. Känns onödigt att lägga ut pengar på detta boende nu när vi ska flytta så småningom. Kram

Frida sa...

Känner igen det där! Jag har så mycket planer och ideer om hur jag vill ha det, men det är dom där jäkla pengarna som sätter stopp för allt hela tiden, tråååkigt. Tänk om man hade en påse att bara plocka pengar ur, då skulle man kunna fixa och göra om lite då och då när man känner för det =)

Ina sa...

Ibland känner man som du, ofta kan det kännas bättre med lite små förändringar, något litet nytt, blommor, kuddar eller gardiner! Hade man obegränsat med pengar skulle det nog inte kännas lika bra att få något nytt eller göra om något tror jag!