fredag 16 mars 2012

Kärlek

Underbara älskade pojk som idag varit på sitt första party.. Och som till hösten ska börja skolan. Hjälp säger de i mamma hjärtat. Denna lilla älskade pojke som blivit så stor.
Det är många tankar just nu angående skolan, Gustaf har svårt med den sociala biten han är blyg och vågar inte leka och söka kontakt som de jämnåriga tänk om han blir utanför/ ensam.... Detta plågar mitt maktlösa mammahjärta!

3 kommentarer:

Jonna sa...

Vilken fin bild! Jag förstår din oro men tror absolut att Gustaf kommer att få det bra i skolan! De blir ju alla äldre månad för månad, och i takt med det får de mer utpräglade intressen och personligheter och söker sig till liknande personer själva.

Elina sa...

Det kanske kommer passa Gustaf bättre med upplägget i skolan, där det är fler styrda aktiviteter och förhoppningsvis mycket arbete från start med att få en positiv gruppkänslan i klassen. Jag tror att det kommer att gå bra för honom, men förstår såklart att det finns en oro. Tror nog att de flesta föräldrar vid något tillfälle har en sådan oro.

Kram!

Sofia sa...

Ja jo men fröknarna är oxå lite oroliga och ska försöka få till en extra resurs för dom tror de kommer bli jobbigt för Gustaf man är ju så rädd att han ska bli ensam och mobbad