måndag 12 december 2011

Det rullar på

Dagarna går i sakta mak eller fort oxå för den delen kan inte fatta att det är julafton nästa vecka... min julkänsla vill inte riktigt infinna sig tråkigt nog. Tror lite att de beror på alla sjukdommar som vi haft under flera veckor nu! Nu är alla ok utom Embla som har kladdigt öga och snorig som attan.
Gustaf är isolerad från dagis denna vecka eftersom på fredag stundar hans operation! han ska få vara med på morgondagens lussetåg på dagis men sedan blir han hemma, vill inte riskera att han blir sjuk igen så operationen blir flyttad.
på tal om lussetåg så blir det spännande å se hur de går för oss att komma iväg ska nämligen vara på dagis kl 06.45.... dvs en halvtimme 45 min tidigare än vad vi brukar komma ur sängen på mornarna oj oj hoppas på glada barn, minns förra året när Vincent (ovanligt va) fick ett utbrott och vägrade alltihop !
Nu den som dräper på 4:an

1 kommentar:

Jonna sa...

Den som Dräper - så jäääkla bra och spännande! Fast igår var det nästan lite för förutsägbart vem som var mördaren, det kunde man räkna ut redan på trailern innan :)